Canviar Contrasenya

Què visitar a L'Escala

llocs que no et pots perdre
Cercar Allotjament de Vacances

fes clic a la Data d'Arribada i a la de Sortida

més opcions
amagar
Cerca Avançada

fes clic a la Data d'Arribada i a la de Sortida

més opcions
amagar
Your search results
21 abril, 2015

Què visitar a L’Escala

L’Escala és un poble de pescadors tradicional situat a la Costa Brava i amb unes vistes al mar impressionants.

El tracte càlid de la seva gent, la deliciosa cuina mediterrània, el paisatge captivador (ideal per relaxar-se passejant vora el mar) i la possibilitat de gaudir de tot tipus d’activitats esportives en família o amics, faran que la vostra estada us sembli massa curta i us sentiu obligats a tornar en futures ocasions.

 

Ruïnes d’Empúries

“Un no ha d’estar particularment interessat en història o en arqueologia per sucumbir a l’encant de les excavacions d’Empúries.Les excavacions es troben a 2 km de l’Escala, i a alguna cosa mes de 500m de St. Martí d’Empúries.Des d’ambdues poblacions es pot accedir al recinte a través d’un passeig de vianants, seguint la línia de la platja, inaugurat com a tal l’any 1992 amb motiu de l’arribada de la torxa olímpica.” (Font: CapCreus OnLine: Les Ruïnes d’Empúries)

 

St. Martí d’Empúries

El petit i acollidor poble de Sant Martí d’Empúries amb la seva església i les seves platges faran de la vostra estada un record imperdurable. Recomanem fer un passeig a peu o en bicicleta al llarg del passeig marítim i descobrir per què els romans i grecs van triar aquest lloc a la mediterrània pel seu assentament.

 

La Torre de Montgó

Construïda al segle XVI per protegir-se contra els pirates, es troba a la part superior del turó de Cala Montgó, oferint als visitants vistes increïbles de L’Escala i els seus voltants.

 

Quins d’aquests llocs heu visitat?

 

Compartir